Den årliga önskelistan!

 
1. Pyssellåda - Ej flörtkulor och piprensare, utan snarare användbara verktyg, material, lim, färg och dylikt. Så jag kan pyssla och ge en ny touch till mina loppisfynd. 

2. Kimonos - Jättefint att ha nu till sommaren, men även väldigt skönt! Önskar mig även fina kläder att ha över bikinin eller så på stranden. 
 
3. En svart, ganska enkel kappa - Den bör vara lång och ganska svalkande så det går att ha nu i sommar, helst inte så många deltaljer. 
 
4. En kompaktkamera - Har funderat en del på denna punkt... Det är många gånger jag skippar att fota eftersom systemkameran är så klumpig att ha med sig. Alternativt en smidig kameraväska som antingen går att ha i en annan, eller som rymmer min kamera med både batterigrepp och de större objektivet. 
Obs: Priset lär ju vara ganska rejält, kanske 4000kr, då jag inte nöjer mig med viken kamera som helst. Alltså är en hel kamera alldeles för saftigt, med kanske inte ett bidrag? 
 
5. Maskiner till hemmet - Flyttar nog inte hemifrån riktigt än, men när det gäller hade det varit super att ha ett våffeljärn och kanske ett mackjärn. 
 
6. En mobilväska - Någon som är skön att ha hängandes runt halsen och att min Iphone 6 ryms, gärna mer än den. Vore väldigt skönt om det blir en resa till Asien till vintern. 
 
7. Tygbehåar - Hur skönt är inte det? Antar att jag behöver ungefär 75b eller Medium? Beror kanske på modellen! 
 
8. Fota under vatten - Skulle vara jättekul att ha möjlighet at fota under vattnet om det blir en resa till Asien. Finns ju antingen Lifeproof (ett skal till mobilen), speciella undervattenskamror eller undervattenshus till tillexempel canon som var i toppen av önskelistan. 
 
9. Vattenfasta läppstift - Hade velat använda läppstift mer än vad jag gör, men har alldeles för mycket erfarenhet av att det är fläckigt och halverst borta efter en måltid eller då en halv dag gått. Jag gillar ganska mörka färger så som lila, vinrött, brunrött mm... 
 
 
 
Denna önskelista kan förlängas eftersom... 
Min Vardag | | Kommentera |

En resa till Thailand?

Hur vackert är inte detta? 
 
Jag och pojkvännen har funderat på att ta tillfället i akt och fara utomlands. Nu när vi har chans att tjäna pengar och faktiskt har tid att vara borta en längre stund. Först var det en eller två veckor i Turkiet eller dylikt det riktade mot, men sedan blev vi mer och mer inne på att fara till Asien en månad isället. Då vi funderat på att kanske åka runt lite så vi har möjligheten att besöka olika ställen. Jag använder mig av min bästa vän, Google, för att ta reda på kostnader, flygresor och såndant som man kan behöva veta. 
 
Om någon varit till thailand så får ni gärna berätta om sevärda platser, priser, saker man bör göra och tänka på, mm... Det skulle uppskattas!
 
Min Vardag | | Kommentera |

Rut Elenius

 
Foto, Min Vardag | | Kommentera |
Upp